η-Τάξη Πανεπιστημίου Πειραιώς

Ανακοινώσεις

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
- Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 -

Σας ενημερώνουμε ότι από τις 13 Μαΐου 2019 θα αρχίσει να λειτουργεί νέα υπηρεσία ιδρυματικού λογαριασμού στο Πανεπιστήμιο, στην οποία θα διασυνδεθεί το e-class (όπως και τα students.unipi.gr, Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα, eclass, Office 365 κλπ).

Για την ενεργοποίηση του νέου ιδρυματικού λογαριασμού είναι αναγκαία η επαναπιστοποίηση όλων των χρηστών στη διεύθυνση https://uregister.unipi.gr

Μετά την εγγραφή σας στο σύστημα uregister.unipi.gr θα μπορείτε να διαχειρίζεστε τον κωδικό πρόσβασης, το email επικοινωνίας και το κινητό επικοινωνίας μέσω της υπηρεσίας https://mypassword.unipi.gr

Η ενεργοποίηση της νέας υπηρεσίας ιδρυματικού λογαριασμού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, οπότε και θα αρχίσει να ισχύει ο νέος κωδικός. Έως και τις 12 Μαΐου θα συνεχίσετε να έχετε προσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου με τους κωδικούς που έχετε αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικές οδηγίες για τη χρήση των νέων υπηρεσιών θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.unipi.gr/unipi/idm.html

 

Νέα έκδοση της πλατφόρμας
- Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 -

Η πλατφόρμα η-Τάξη αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.11.3

Ο διαχειριστής

Νέα έκδοση της πλατφόρμας
- Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 -

Η πλατφόρμα η-Τάξη αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.8.3

Ο διαχειριστής

Νέα έκδοση της πλατφόρμας
- Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 -

Η πλατφόρμα η-Τάξη αναβαθμίστηκε στην έκδοση 2.6

Ο διαχειριστής

Δημιουργία Αντίγραφων Ασφαλείας στα Ηλεκτρονικά Μαθήματα
- Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 -

Παρακαλούνται όλοι οι διδάσκοντες – διαχειριστές  οι οποίοι  υποστηρίζουν ηλεκτρονικά τα μαθήματά τους μέσο της πλατφόρμας « η- Τάξη » του Πανεπιστημίου  να δημιουργήσουν σε τακτικά χρονικά διαστήματα «Αντίγραφα Ασφαλείας» (backup) των μαθημάτων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο Εκπαιδευτή που θα βρείτε αναρτημένο στην πλατφόρμα « η- Τάξη » ( διαθέσιμα εγχειρίδια ) ή μπορείτε να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Προσοχή! Η Υπηρεσία Helpdesk θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία της πλατφόρμας αλλά δεν φέρνει ουδεμία ευθύνη για τυχόν απόλυες δεδομένων  (μαθημάτων, σημειώσεων, εργασιών ) οι οποίες μπορεί να καταστραφούν για οποιοδήποτε τεχνικό ή μη λόγω.

Ο διαχειριστής